World Wide Creative Associates

March 6, 2015 by Corina Manea

PRODANCE-810x313

World Wide Creative Associates, agentie internationala de management artistic dedicata dansatorilor si coregrafilor din Romania, a fost lansata la inceputul lunii februarie. Aflata in cautarea celor mai talentati tineri din Romania si nu numai, agentia a semnat deja contracte cu unii dintre cei mai cautati artisti din tara noastra.

Cu sediul in Romania, World Wide Creative Associates este o agentie internationala de management artistic care promoveaza dansatori si coregrafi cu o pregatire exceptionala. Tinerii care fac parte din aceasta agentie se numara printre cei mai cautati dansatori profesionisti si sunt pregatiti sa puna in scena spectacole de dans care impresioneaza prin complexitatea, unicitatea si nonconformismul lor. De-a lungul timpului, dansatorii s-au perfectionat intr-o varietate de stiluri de dans, de la cel de societate sau gimnastica ritmica, pana la pop, hip-hop sau alte stiluri urbane, iar show-urile pregatite de ei depasesc asteptarile publicului de fiecare data.

„Atat in Romania, cat si in strainatate, exista foarte multi tineri extrem de talentati, dar a caror munca nu a fost observata sau apreciata la adevarata ei valoare pana acum. World Wide Creative Associates recruteaza cei mai buni dintre acestia si le pune talentul in valoare. Astfel dansatorii au un partener de incredere atunci cand vine vorba despre incheierea unor contracte de colaborare. Pana acum, dansatorii romani nu beneficiau de un astfel de sprijin din partea unei agentii din tara noastra, insa pot apela cu incredere la World Wide Creative Associates de acum incolo”, a declarat Emil Rengle, managing partner World Wide Creative Associates.

World Wide Creative Associates reuneste deja o serie de artisti care si-au facut un renume in industria showbiz-ului romanesc si international, precum Madalin Farc, Mircea Palamari sau Ruxandra Stanciu. Desi este lansata recent, World Wide Creative Associates este extrem de populara in randul celor mai apreciati artisti romani ai momentului, dansatorii agentiei colaborand, deja, cu acestia. De asemenea, doua dintre cele mai importante proiecte de dans ale Romaniei ultimilor ani, Stan Boyz si PRO Dance, au luat viata cu ajutorul talentelor sustinute de prima agentie de management artistic din Romania.

World Wide Creative Associates, prima agentie internationala de management artistic din Romania, este locul ideal pentru ca tinerele talente sa cunoasca perfectiunea in dans si profesionalismul. Mai multe informatii despre dansatorii si activitatea agentiei puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a agentiei, www.facebook.com/wwcagency, sau pe www.wwca.dance.

 

Sursa: www.radio21.ro

Leave a Reply